abonneren

Microsoft Flight nu te dowloaden

Vanaf vandaag is Microsoft's lang verwachte “Microsoft Flight” te downloaden. Een compleet nieuwe vluchtsimulator die gratis te spelen is.

In “Microsoft Flight” kunnen spelers de lucht in door enkel een muis te gebruiken, en kunnen het level aanpassen aan hun vaardigheden, waardoor de game voor beginners en doorgewinterde pc piloten uitdagend is. De actie begint boven het Big Island of Hawaii, waar spelers gratis een variëteit aan missies kunnen ontdekken om hun vliegvaardigheden te testen.

Naast de gratis content die vandaag beschikbaar komt, krijgen spelers, die zich aanmelden met hun Games for Windows – LIVE account, automatisch extra gratis content, waaronder de legendarische Boeing Stearman, extra missies, en toegang tot Achievements en een Online Pilot Profile.

Spelers kunnen verder het Hawaiian Adventure Pack kopen, dat extra vliegtuigen, uitdagingen en de andere eilanden van Hawaii vrijgeeft.

Krijg een preview van de vliegactie in “Microsoft Flight” door de Launch trailer te bekijken: www.youtube.com/microsoftflight

Na het downloaden van “Microsoft Flight” kunnen spelers gratis vliegen in een ICON A5, een amfibie high-wing monoplane met een carbon frame en een comfortabele, op auto’s geïnspireerde cockpit met plek voor twee. Na het aanmelden op Games for Windows LIVE, zijn extra vliegtuigen te koop als Basic en Deluxe modellen die individueel gedownload kunnen worden.

Vanaf vandaag kunnen spelers in de volgende vliegtuigen vliegen:

• Boeing Stearman (Deluxe Model): Gratis verkrijgbaar na het aanmelden op Games for Windows LIVE. De Boeing Stearman is een vintage biplane met een open cockpit, waardoor het een goede optie is voor degenen die een spannende vlucht willen beleven.
• North American P-51 Mustang (Basic Model): Een historisch gevechtsvliegtuig dat goed presteert, soepel manoeuvreert en er scherp uitziet.
• Maule M-7-260C (Deluxe Model): Een vliegtuig dat speciaal geschikt is voor take-offs en landingen op ruige, onvoorbereide oppervlakken.
• Vans RV-6A (Deluxe Model): Beschikbaar als onderdeel van het Hawaiian Adventure Pack. Het is een tweezits, single-engine, low-wing vliegtuig dat bekend staat om zijn snelheid en soepele manoeuvres. Deze toestellen zijn beschikbaar als basic model, waarbij je alleen het exterieur ziet, of als Deluxe models waarbij je niet alleen het exterieur, maar ook de cockpit ziet.

Microsoft Flight kun je hier downloaden. Bekijk hieronder de trailer.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Games

Tags: Flight Simulator

Laatste reactie