Max Payne 3 Local Justice

Max Payne 3 biedt een zeer onderhoudende singleplayerervaring, die we bij de release met 4 sterren beloonden. Ook met meerdere spelers kun je echter veel plezier aan het spel beleven. De Local Justice dlc biedt daarvoor wat extra maps.
Zonder de discussie aan te gaan of het concept dlc eigenlijk oplichterij is of niet, is Local Justice een aanvulling die de aankoopprijs zeker rechtvaardigt. Nu blijft het hopen op een paar extra missies voor de singleplayermodus.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • maps voor verschillende speelstijlen
  • ook nieuwe achievements, wapen, item
  • Minpunten

Je kunt met drie nieuwe maps aan de gang. Local Justice voegt een paar bekenden uit de singleplayermodus toe: 55th Batallion Headquarters, Departure Lounge, en Imperial Palace. Alle drie de maps zorgen in de multiplayer voor een unieke speelervaring. Imperial Palace is een vrij grote map die vooral is gericht op spelers die een close-combat speelstijl hebben. Departure Lounge is vooral leuk vanwege de tegenstelling tussen de grote open ruimte in de vertrekhal en de kleinere bagageafhandeling. 55th Batallion Headquarters is vooral zeer groot, en derhalve alleen leuk als je ook echt met het (bijna) maximum aantal spelers speelt.

Wie een Rockstar Pass heeft gekocht, met daarbij het recht op alle toekomstige downloadable content, heeft het Local Justice pack al in zijn bezit. Via de interface van de game is het pakket te downloaden, voor mensen zonder de Rockstar Pass tegen een betaling van € 5,99. Dat prijspeil is het enige punt waar nog wel een aardige discussie mogelijk is. Het zijn natuurlijk maps die je vanuit de singleplayer campaign ook kent; nieuw toegevoegde items zijn echter ook de M4 Assault Rifle, de São Paulo Police faction, Light Fingers (een item om sneller te kunnen looten) en vijf achievements.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Review, Games

Tags: max payne 3, dlc