abonneren

Mass Effect: Extended Cut aangekondigd

De afsluiting van de Mass Effect trilogie heeft nogal wat weerstand opgeroepen bij de vele fans van de reeks. Bioware geeft gehoor aan de fans en heeft een 'extended cut' aangekondigd van de game.

Zoals je in onze review van Mass Effect 3 kon lezen, was er nog wel wat te doen om het einde van Mass Effect 3. De grootste kritiek is dat het einde te weinig de keuzes van de hoofdrolspeler terug laat komen. Dit terwijl dat wel aanvankelijk door Bioware beloofd is. Er zijn ook fans die het gehele einde niks vinden en schreeuwen om een ander einde.

Bioware is uiteindelijk gezwicht voor de fans, maar blijft wel het einde handhaven. Wat dus nu gaat komen is Mass Effect: Extended Cut. Deze DLC zal extra dialogen en cutscenes aan het einde van de game toevoegen zodat het einde meer duidelijkheid zal scheppen in het verhaal en zaken netter afgerond worden. Wij zijn blij dat het einde niet veranderd wordt, maar vinden een uitgebreider einde van de game zeker wel een goede ontwikkeling.

De Mass Effect: Extended Cut DLC komt deze zomer uit voor de pc, Xbox 360 en Playstation 3. De DLC zal gratis te downloaden zijn tot 12 april 2014.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Games

Tags: Mass Effect, EA

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord