abonneren

Gratis games bij PlayStation Plus

Sony heeft haar PlayStation Plus dienst uitgebreid. Naar eigen zeggen heeft Sony dit gedaan met behulp van feedback van PlayStation Plus abonnees. De verbetering houdt vooral het aanbieden van volledige, gratis games in.

PlayStation Plus is de betalende premium dienst van PlayStation Network (PSN). Deze dienst moet je niet verwarren met de gratis PlayStation Network dienst waarmee je online tegen andere kan gamen en chatten. Vanaf nu kunnen abonnees van PlayStation Plus maandelijks volledige games naar hun PlayStation 3 downloaden waarvan 10 gratis.

45 gratis games per jaar bij PlayStation Plus

Elke maand zijn er 10 gratis volledige games te downloaden via Playstation Plus. Dit zijn games die ook gewoon in de winkel liggen op een blu-ray disc. Elke maand worden 3 van de 10 games vervangen door andere games. Dit betekent dat je op jaarbasis als PlayStation Plus abonnee dus 45 volwaardige games krijgt. Als je de game eenmaal gedownload hebt, kun je de game blijven spelen zolang je lid blijft van PlayStation Plus.

Playstation Plus goedkoper dan Xbox Live

PlayStation Plus is in 2 abonnementsvormen verkrijgbaar: een abonnement voor 90 dagen voor € 14,99 en een jaarabonnement voor € 49,99. Het jaarabonnement is dus goedkoper dan een Xbox Live Gold abonnement dat officieel 60 euro per jaar kost.

De eerste 10 gratis te downloaden PS3-games zie je hieronder:

• Virtua Fighter 5: Final Showdown (normale PSN-prijs € 12,99)

• Warhammer 40,000: Space Marine (normale PSN-prijs € 69,99)

• Chime Super Deluxe (normale PSN-prijs € 14,99)

• Darksiders (normale PSN-prijs € 14,99)

• Renegade Ops (normale PSN-prijs € 9,99)

• Outland (normale PSN-prijs € 9,99)

• Oddworld: Stranger’s Wrath HD (normale PSN-prijs € 12,99)

• inFamous 2 (normale PSN-prijs € 59,99)

• Motorstorm Apocalypse (normale PSN-prijs € 29,99)

• LittleBigPlanet 2 (normale PSN-prijs € 29,99)

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Games

Tags: PS3, games, PSN, gratis

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord