Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Geen datum voor herstart Playstation Network

De eerdere melding dat het Playstation Network op 31 mei weer online komt is door Sony herroepen. Anonymous maakt bekend dat het niet is uitgesloten dat een van zijn leden de inbraak op het netwerk heeft uitgevoerd.

Er is toch geen officiële datum waarop het Playstation Network online zal komen. De enige mededeling van de kant van Sony is een melding van woordvoerder Patrick Seybold die zegt dat er geen definitieve datum is en dat het op zijn minst nog een aantal dagen zal duren.

Daarmee wordt een eerdere uitspraak van een Sony-woordvoerder dat 31 mei de interne deadline was ontkracht. Het kan dus ook nog langer duren.

Anonymous

Formeel blijft de hackersorgansatie betrokkenheid voor de kraak ontkennen. In de vorm van een YouTube audioboodschap aan de PSN-gebruikers maakt het hackerslegioen duidelijk, niet uit te sluiten dat individuele leden op eigen houtje de kraak hebben gepleegd.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Games

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 09 november

Laatste reactie