abonneren

Gamer speelt Dark Souls uit met Guitar Hero-controller

Voor sommige gamers is er nooit genoeg uitdaging. Voor hen was er altijd een game als Dark Souls, dat zo moeilijk hoort te zijn dat je er je controller van tegen de muur wil gooien. Maar deze speler van het duivelse spel vond het maar te makkelijk, dus bedacht hij zijn eigen uitdaging: hij speelde Dark Souls met een Guitar Hero-controller.

Voor de gamers die het geluk hebben nog nooit in aanraking te zijn gekomen met Dark Souls: dat is een absurd moeilijke game waarin je als kleine ridder gigantische monster moet verslaan. Als je dood gaat, moet je helemaal opnieuw beginnen, en iedere vijand tot het kleinste insect aan toe is potentieel dodelijk. Het wordt wel gezegd dat het spel alleen voor de meest hardcore spelers is weggelegd en dat zelfs die soms in tranen uitbarsten als ze na 3 uur intens spelen alsnog het virtuele loodje leggen.

Extra moeilijkheidsgraad

Maar voor gamer Bearzly was dat niet genoeg. Hij wilde nog een extra moeilijkheidsgraad toevoegen aan zijn spelervaring, dus bouwde hij zijn Guitar Hero-controller om tot gamecontroller voor de pc. Op die manier kon hij bewegen met de whammy-bar en zijn zwaard gebruiken met de fret-knoppen.

Uitleg

Bearzly zette zijn ervaringen op Twitch, de gaming-streamwebsite, en legde vervolgens op Reddit uit hoe zijn speelsessie verliep.

Vervolg

Naar eigen zeggen deed hij er slechts 11,25 uur over om het spel uit te spelen, wat er op wijst dat het niet zijn eerste uitstapje naar de donkere wereld van Dark Souls is. Hij zegt ook dat hij de opvolger Dark Souls 2 zo snel mogelijk op dezelfde manier wil uitspelen. We wensen hem alle geluk...

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Games

Tags: Dark Souls, Guitar Hero

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord