}
abonneren

Game-platform Steam houdt uitverkoop

Het Gamingplatform Steam start morgen de jaarlijkse zomeruitverkoop. In de komende periode kunnen topspellen tegen bodemprijzen worden aangeschaft. Kortingen lopen op tot 90 procent.

De Summer Sale van online gameplatform Steam gaat donderdag 11 juli van start. Tien dagen lang worden heel wat games tegen erg scherpe prijzen aangeboden.

Het gerucht ging al even de ronde dat de Summer Sale dit jaar op 11 juli van start zou gaan. Dat lijkt nu bevestigd door een e-mail die op Reddit is verschenen en afkomstig is van Steams klantendienst.

De zomeruitverkoop van Steam is erg populair bij pc-gamers. Ze vormen dan ook de ideale gelegenheid om heel wat recente titels - zowel van grote ontwikkelaars als indies tegen een veel zachtere prijs aan te schaffen dan normaal, met kortingen van 25 tot zelfs 90 procent.

Dat er altijd vol spanning naar de Summer Sale wordt uitgekeken is ook op Twitter te merken. Daar bruist het van de tweets van gamers die niet kunnen wachten om hun slag te slaan.

We hebben alvast een paar tips voor wanneer de uitverkoop echt is begonnen. Zo kan je via Steam Alerts in de gaten houden wanneer de games op jouw verlanglijstje worden aangeboden voor de prijs die je ervoor wilt neerleggen.

Een andere goede tip is om de spellen als cadeau’s aan te kopen. Je kan dan na de aankoop nog beslissen of je het spel zelf wilt spelen of het liever met iemand ruilt of cadeau doet. Zo voorkom je alvast een miskoop.

Geschreven door: Dries Cludts op

Category: Nieuws, Games

Tags: steam, uitverkoop

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI