}
abonneren

Crysis 3 multiplayer beta speelbaar vanaf 29 januari

De Crysis 3 multiplayer beta wordt aanstaande 29 januari gelanceerd. Met deze shooter kunnen gamers het tegen elkaar opnemen in de stadsjungle van New York City.

Crysis 3 wordt alweer op 22 februari verwacht. Dit belooft een spectaculaire videogame te worden, maar eerst moet de multiplayer nog volop worden getest. De gameontwikkelaar Crytek zal de Crysis 3 multiplayer beta vanaf 29 januari tot en met 12 februari twee weken lang vrijgeven voor publiek. Dit betreft de platformen Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Deze betaversie van de game bevat twee modes waarin de speler met een team zal strijden en twee speelomgevingen (maps). Dit geeft de shooterfans onder andere de mogelijkheid om de krachten van de Nanosuit te ontdekken.

Crysis 3 moet de beste multiplayer ervaring bieden van alle Crysis games, vertelt CEO Cevat Yerli van Crytek. “We hebben goed geluisterd naar onze fans en hebben de multiplayer in Crysis 3 ontwikkeld door verschillende gameplay features toe te voegen. Onder andere de unieke Hunter mode, dodelijke nieuwe wapens als de Predator boog, meer unlockopties, een verbeterd upgradesysteem en meer sociale features als de New York Feed. Je krijgt een unieke multiplayerervaring met als klap op de vuurpijl het ultieme wapen in de Nanosuit”.

Hunter mode
In totaal zal de Crysis 3 multiplayer acht modes bevatten, waarvan er twee speelbaar zijn. Het meest opvallend is de Hunter mode die voor het eerst zijn debuut maakt in deze game. Deze lijkt lekker chaotisch te worden. In deze “asymetrische” op tijd gebaseerde mode nemen twee spelers het op tegen tien andere spelers. De twee spelers zijn als Hunter uitgerust met een geavanceerde Nanosuit en de dodelijke Predator boog, en gaan op jacht naar de overige tien spelers die als de CELL troopers opereren. De CELL troopers moeten echt als een team samenwerken, want zodra een van hen het loodje legt dan wordt deze als Hunter toegevoegd aan het andere team. De CELL troopers moeten zien te overleven om de volgende ronde te halen. Pc-gamers hebben het overigens net iets royaler in de Hunter mode met twee tegen veertien spelers.

Meer informatie over Crysis 3 en deze beta vind je op Crysis.com. De onderstaande video brengt de liefhebber van dit genre alvast in de stemming:

Bron: EA

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, Games

Tags: games, playstation 3, Xbox 360, PC, Electronic Arts, Crysis 3

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Java Developer - CGI