abonneren

Casemod combineert Wii U, Xbox 360 en PlayStation 3

Casemodder Ben Heck heeft The Ultimate Combo System gebouwd. Het is een combinatie van een PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U in één kast. In drie video's laat hij zien hoe het werkt. Aflevering één staat nu online.

 

Ben Heck laat in zijn Ben Heck Show zien hoe hij te werk gaat. Hij geeft aan dat hij veel verzoeken kreeg voor het bouwen van een apparaat dat de drie consoles combineert. Nu is het eindelijk zover. In de eerste video (van drie) begint hij met het uit elkaar halen van de consoles. Ben Heck heeft nooit eerder met de SonyPlayStation 3 Slim en Wii U gewerkt. Omdat de PS3 Slim de blu-ray-speler bovenop de console heeft, besloot Ben deze ook bovenin de Ultimate Combo System te plaatsen. De Wii U zit in het midden en de Xbox 360 onderin. We zien al een plaatje van de houten behuizing, of dit ook het eindproduct is, of dat het nog een likje verf krijgt, is ons niet duidelijk. Je eigen console openschroeven is niet iets wat je snel zal doen dus het is best leuk om een kijkje binnenin de huidige consoles te krijgen.

 

Ben Heck's eerdere casemods

PS3 kofferBen Heck is een bekende casemodder en heeft consoles al eerder 'bewerkt'. Zo maakt hij een PlayStation 3 koffer-model, een Xbox 360 laptop en een Xbox 360 retro versie: De Xbox 1977. Nu de nieuwe Xbox 720 en PlayStation 4 eraan komen en de garantie van veel van de voorgaande consoles zijn verlopen is dit wellicht ook een leuk project voor thuisgebruikers die de drie systemen hebben staan. Scheelt weer ruimte die gebruikt kan worden voor de echte next-gen consoles. 

 

 

 

 

 

Xbox 360 laptop

Xbox 1977

Via: Computer Idee

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Games

Tags: playstation 3, Xbox 360, Wii U, casemod

Laatste reactie