abonneren

Blammo introduceert gamen voor bedrijven

Blammo Events, het bedrijf achter het Firstlook game-evenement en het televisieprogramma Gamekings, lanceert een nieuw concept: Gamen voor bedrijfsevenementen. In plaats van met je collega’s paintballen of speurtochtjes houden, kun je met je collega’s gamen om zo de teamspirit hoog te houden.

Blammo Events heeft voor bedrijfs uitjes/evenementen een speciale website opgericht: Game-Evenementen.nl. Hier kun je dus als bedrijf een game-evenement boeken voor je werknemers.

Gamen voldoet aan alle voorwaarden van een succesvol bedrijfsevenement

Volgens Blammo moet een succesvol bedrijfsevenement aan veel voorwaarden voldoen. Het moet leuk, uitdagend, veilig en teamgeest bevorderend zijn én iedereen moet er aan mee kunnen doen. De realiteit leert echter dat maar weinig activiteiten aan al deze eisen voldoen. Survival, karten of paintball kan of durft niet iedereen, verregenen of veroorzaken blessures.

Het spelen van computergames voldoet volgens Blammo wél aan alle voorwaarden, maar dat games bij uitstek geschikt zijn voor teambuilding is minder bekend. Terwijl toch veel games de mogelijkheid hebben om samen opdrachten uit te voeren. Daarnaast is gamen volledig veilig en kan iedereen meedoen. Ongeacht leeftijd, geslacht of lichamelijke conditie.

Blammo: ook voor feestjes

Ook vindt Blammo gamen geschikt voor feestelijke bedrijfsactiviteiten. Gaming geeft je immers alle facetten van entertainment waarbij de speler zelf actief meedoet. Denk aan muziek- en dansgames. Maar Blammo geeft ook sport- en racegames in een raceseat als voorbeeld. We vragen ons af of Blammo bedrijven overtuigd krijgt om voor bedrijfsfeesten game-entertainment in te huren, maar als teambuilding middel is gamen zeker geschikt. We zijn benieuwd of Blammo deze markt kan openbreken.

Als je voor je bedrijf een game-event wil boeken, kun je terecht op de site van Game-evenementen.nl.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Games

Tags: game-events