abonneren

Assassin's Creed III komt 31 oktober

Assassin's Creed 3
Ubisoft heeft Assassin's Creed III aangekondigd. Het derde deel in deze reeks verschijnt 31 oktober voor de pc, Xbox 360 en Playstation 3. Ter ere hiervan heeft Ubisoft een trailer uitgebracht.

De Assassin's Creed-reeks is een fenomeen op gaming gebied en er zijn inmiddels al vele games uitgekomen in deze franchise waaronder 4 games voor de pc. 31 oktober verschijnt de vijfde pc-game in deze reeks wat officeel het derde deel in de serie is.

In Assassin's Creed neem je de rol aan van een huurmoordenaar die in een verbitterde strijd is gewikkeld tegen de tempeliers. De games zijn een mix tussen science fiction en historische fantasy. Assassin's Creed III zal zich afspelen tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Assassin’s Creed III is Ubisofts grootste project tot nu toe.

Assassin’s Creed III introduceert een nieuwe held met een zowel inheems Amerikaanse als Engelse achtergrond genaamd Connor. De gevechten zijn in dit nieuwe deel verder verbeterd en naast grote steden zal ook de wilde natuur van Noord Amerika een grote rol spelen in het spel.

Assassin’s Creed III wordt gemaakt met de Ubisoft-AnvilNext engine. Deze zorgt voor een nog realistischere weergave van personages en een verbeterde AI.

Tot nu toe zijn de pc-versies van Assassin's Creed altijd de mooiste versies geweest en dat zal bij Assassin's Creed 3 niet anders zijn. De console-versies komen namelijk niet hoger dan DirectX 9, terwijl op de pc DirectX 10 en 11 gehanteerd kan worden.

Assassin's Creed III staat gepland voor 31 oktober. Er zal naast de reguliere versie ook een Collector's Edition uitkomen. Meer informatie over de game vind je op www.assassinscreed.com. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Games

Tags: Ubisoft, Assassin's Creed