abonneren

23 WiiU-spellen beschikbaar bij lancering

De WiiU ligt op 30 november in de Nederlandse winkels met 23 spellen. Dat samen met de lancering van de Wii het grootste aantal launch games ooit voor Nintendo, waarbij het zegt dat het om de sterkste lanceringsaanbod in de geschiedenis gaat.

Nintendo schrijft in een persbericht dat de WiiU in Nederland gelanceerd wordt met 23 spellen en dat het de sterkste line-up uit de geschiedenis van Nintendo is. De lijst van spellen die beschikbaar zijn bij lancering ziet er als volgt uit:

Funky Barn

Call of Duty®: Black Ops II
Skylanders Giants™
TRANSFORMERS PRIME™
EA SPORTS™ FIFA 13
Mass Effect™ 3 Special Edition
Ben 10: Omniverse™
Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade
TANK! TANK! TANK!™
TEKKEN TAG TOURNAMENT™2 Wii U Edition
Nintendo Land
New Super Mario Bros. U
Sonic & All-Stars Racing Transformed™
Warriors Orochi®3 Hyper

Darksiders®2

Assassin’s Creed ® III
Just Dance®4
Rabbids ® Land
Sports Connection™
Your Shape®: Fitness Evolved 2013
ZombiU™
Batman: Arkham City™ Armoured Edition
Game Party™ Champions

Bij de lancering in Noord Amerika waren er overigens ook 23 spellen beschikbaar, maar dit betreft voor een deel andere titels. De spelen Nintendo Land en New Super Mario Bros. U zijn de enige spellen van de hand van Nintendo zelf.

WiiU pakketten

Er kan gekozen worden tussen drie verschillende WiiU-pakketten bij de lancering. Er is een Basic Pack met een wit systeem of een Premium Pack met een zwarte WiiU beschikbaar op 30 november. Het Premium Pack is beschikbaar in twee versies, namelijk eentje met het spel ZombiU en eentje met het spel Nintendo Land. Bij het ZombiU-pakket krijgt de speler er naast de standaard meegeleverde WiiU GamePad ook een WiiU controller-Pro bij.

Er komt ook een Winkelcentrum Tour, waarbij spelers de WiiU kunnen proberen. Ook zijn er al heel wat filmpjes beschikbaar over Nintendo's nieuwe console. Meer informatie over de WiiU is beschikbaar op de officiële website.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Games

Tags:

Laatste reactie