Xbox komende twee jaar geen opvolger

Er zijn talloze geruchten over de opvolger van de Sony Playstation 3 en de Microsoft Xbox 360. Eén van de twee zou eind volgend jaar met een opvolger komen. Volgens Phil Spencer - hoofd van Microsoft Studio's - heeft de Xbox 360 nog zeker twee jaar een plek op de plank in de game-winkels.

Microsoft blijft de Xbox 360 "voor de lange termijn" ondersteunen, zo laat Spencer weten. De console zou nog in "gezonde staat zijn" en blijft volgens hem nog meer dan twee jaar doorgaan. "Wat fijn is aan de Xbox 360, is dat we wereldwijd de nummer één console zijn. We hebben daardoor de mogelijkheid nieuwe content te brengen en ook de beste core-games te ondersteunen."

Duidelijke woorden van Spencer. Hij gelooft dat de Xbox nog wel even vooruit kan. Natuurlijk is de toekomst altijd morgen, maar de Xbox laat zien dat hij nog gezond is en dat hij nog prima in staat is mee te komen met de concurrentie. Er komen volgens Phil Specncer prachtige games op uit. Sterker nog "Op dit moment komen de écht goede games naar de Xbox."

Geschreven door: Jaap Veenstra op

Category: Nieuws, Gameconsoles

Tags: