abonneren

Geen nieuwe Microsoft Xbox in 2012

Cedrick Delmas, hoofd marketing van Microsoft in Frankrijk, laat weten dat er ‘zeker niets nieuws’ gaat komen in 2012. De opvolger van de Xbox 360 zal waarschijnlijk zelfs niet op de E3 in juni worden getoond.

Het feit dat Nintendo wel met de Wii U komt dit jaar, lijkt de voor Microsoft niet uit te maken. Delmas laat weten dat ze niet concurreren met Nintendo en dat de Japanse spellenmaker ook een andere klantenkring heeft.

De geruchten stapelden zich op de afgelopen tijd met berichten over de nieuwe Xbox en PlayStation waarbij werd verwacht dat Microsoft als eerste met een opvolger zou komen.

Volgens de geruchten zou de 'Xbox 720' zoals de opvolger momenteel in de media wordt genoemd, beschikken over ‘avatar-achtige graphics’ en een Windows 8-achtige interface. Volgens het gerenommeerde gamesmagazine Edge zou de nieuwe Xbox eind dit jaar uitkomen maar als we de woorden van de marketing manager van Microsoft mogen geloven, hoeven we daar niet op te rekenen. Er zijn zelfs geruchten die spreken over een introductie van de volgende generatie Xbox vanaf 2015.

Via: Reghardware

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Gameconsoles

Tags: