abonneren

Preclick Gold Photo Organizer

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
U hebt gigabytes aan foto's. Een verzameling waarin u ondertussen de weg volledig kwijt bent geraakt dankzij onlogische namen en wellicht nog onlogischere mappenstructuren. Klinkt dit bekend? Maak de boel weer op orde met Preclick Gold Photo Organizer.

Preclick Gold Photo Organizer is een eenvoudig pakket om foto's te bekijken, te annoteren, te printen en aan te passen. Ook kunt u eenvoudig foto's e-mailen vanuit de applicatie. Behalve in folders, kunt u uw foto's ook in een albumstructuur opslaan. Op deze manier kunt u de beste foto's uit een folder in een apart album plaatsen, dat u vervolgens aan uw gasten laat zien. Zo hoeft u geen bestanden uit uw folders te verwijderen. Mogelijkheden tot het aanpassen van foto's zijn aanwezig, maar wel redelijk beperkt. U kunt bijvoorbeeld geen kleurcorrecties met de hand uitvoeren, maar dient gebruik te maken van de knop PicFix, die dit automatisch doet. Een rode-ogenfilter is ook aanwezig. De gebruikersinterface is erg duidelijk. U kunt eigenlijk niets fout doen. Wat we iets minder handig vinden, is dat de albums en folders uit een nogal kleine dropdownbox moeten worden geselecteerd. Een wat grotere, uitvouwbare boomstructuur was een stuk duidelijker geweest.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • goede beheerfunctionaliteit met albums
  • beperkte aanpassingsmogelijkheden voor foto's
  • onoverzichtelijke album- en folderstructuur
Qua fotobeheer is Preclick Gold Photo Organizer een uitstekende tool, maar als u ook nog foto's tot bepaalde hoogte wil bewerken, zult u al snel door dit pakket beperkt zijn.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Foto & grafisch

Tags: Foto's

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord