abonneren

Photoshop Elements: Foto's vergelijken

Om een aantal foto's goed te kunnen vergelijken, kan je natuurlijk de weergave van de thumbnails in de Organizer flink groot maken. Er is echter een mooiere methode.

Selecteer de foto's die je wilt vergelijken met Ctrl-klik en druk op F12. Je krijgt nu een volledig scherm te zien, met de eerste twee foto's naast elkaar in beeld. Klik op de foto die je het minste vindt. Die wordt geselecteerd met een blauw hokje eromheen. Ga nu naar de navigatiebalk beneden en druk op het pijltje voor de volgende foto. De geselecteerde foto wordt nu vervangen door de derde foto, de niet-geselecteerde foto blijft staan. Zo ga je door de hele serie heen, waarbij je steeds de minste foto selecteert, en dan vervangt door de volgende. Aan het einde van de rit heb je dan de beste foto over.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Foto & grafisch

Tags: Photoshop Elements

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord