abonneren

Photoshop Elements Bestanden opslaan

Als je in Photoshop Elements een bestand hebt bewerkt en je wilt dit bestand bewaren, dan presenteert het programma een 'Opslaan als...' dialoogvenster, ook als je gewoon 'Opslaan' (Ctrl-S) had gekozen.

In dit dialoogvenster wordt voorgesteld om het bewerkte bestand te bewaren met een aangepast naam, zodat het origineel ook bewaard blijft. Vind je dit wat paternalistisch, omdat je zelf wel 'Opslaan als...' kunt kiezen als je het origineel niet wilt overschrijven, ga dan naar 'Bewerken – Voorkeuren – Bestanden opslaan' en verander 'Bij de eerste keer opslaan' van 'Vragen indien origineel' in 'Over huidig bestand opslaan'.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Foto & grafisch

Tags: Photoshop Elements

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord