abonneren

Photo Basic 3

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Studioline Photo Basic 3 is de kleine, gratis variant van Studio Photo Classic 3 Plus. Ondanks dat het een gratis versie is, is dit pakket bijzonder uitgebreid.

Voor zowel het organiseren van uw collectie als voor het aanpassen van foto's laat dit pakket niet veel te wensen over. Ook zijn alle extra's, zoals het maken van diavoorstellingen, het branden van cd's, het plaatsen op het web, e-mailen en printen, aanwezig. Voor geotagging heeft het pakket een aardige oplossing bedacht. Op de speciale website http://geo.studioline.net kunt u foto's uploaden, waarna u op een kaart kunt aangeven waar ze gemaakt zijn. Als u dit voor een aantal foto's hebt gedaan, kunt u een Google Earth kml-bestand maken waarin de foto's en hun locaties zijn opgeslagen. Door dit bestand in te lezen in Google Earth, kunt u uw foto's op de juiste plaatsen op de wereldbol laten zien.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • zeer grote functionaliteit (organiseren collectie en aanpassen foto's)
  • goede geotagging-oplossing
  • complexe gebruikersinterface, alleen geschikt voor gevorderde gebruikers
De gebruikersinterface van Studio Line Photo Basic 3 is niet voor de beginneling. Mocht u zich hierdoor niet laten intimideren, dan hebt u een schat aan krachtige gereedschappen tot uw beschikking waarmee u alles kunt doen wat u wilt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Foto & grafisch

Tags: Foto's