abonneren

PaintShop Pro: Slimme verzamelingen

PaintShop Pro X5 is een zeer compleet programma, waarmee je zowel foto's kunt beheren als bewerken. Wij geven je 20 tips om nog meer uit dit programma te halen. De meeste tips werken overigens ook met oudere versies.

De Beheren-module kan zoekopdrachten bewaren als zogenaamde 'Slimme verzamelingen'. Door op zo'n verzameling te klikken, wordt de zoekopdracht uitgevoerd. Eventuele nieuwe foto's die aan de criteria voldoen, worden automatisch in zo'n slimme verzameling opgenomen. Slimme verzamelingen zijn erg handig voor ingewikkeldere zoekopdrachten, of zoekopdrachten die anders worden uitgevoerd dan je soms zou willen, zoals bij Labels (trefwoorden). Zo kan je als criterium opgeven dat je wilt zoeken op foto's die Label A òf Label B bevatten (kies voor 'Elk' van de volgende regels), ongeacht de vraag of er ook foto's zijn die beide Labels bevatten. 

PaintShop Pro: Slimme verzamelingen

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Foto & grafisch

Tags: Paintshop Pro

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord