abonneren

Gratis CS6 webinars door Adobe

Wie met Creative Suite 6 aan de slag is gegaan, zal ongetwijfeld al heel wat nieuwe features hebben ontdekt. In een zestal online presentaties helpt Adobe vanaf vandaag beginnende en gevorderde creatievelingen om alles uit de nieuwe software te halen.

In reviews van Photoshop, Dreamweaver en andere pakketten werden de verbeteringen in CS6 door PCM goed gewaardeerd. Met het nieuwe abonnementsaanbod waar alle pakketten in opgenomen zijn is de Creative Suite bovendien een stuk toegankelijker geworden qua prijs. Ter promotie van de software organiseert Adobe daarom een serie online presentaties waarin de nieuwe producten worden toegelicht.

Webdesigners, fotografen en ontwikkelaars worden door Adobe uitgenodigd om zich in te schrijven voor de online webinars. Het gaat om een serie van zes presentaties, waarbij de producten worden gedemonstreerd en vragen kunnen worden gesteld. De indeling is als volgt:

- Maandag 13 augustus 10:30 - 11:30: Flash, Dreamweaver, Muse, Edge
- Maandag 13 augustus 13:30 - 14:30: Photoshop, Lightroom
- Dinsdag 14 augustus 10:30 - 11:30: Photoshop, After Effects, Premiere Pro en Story
- Dinsdag 14 augustus 13:30 - 14:30: InDesign, Illustrator, Photoshop en Digital Publishing Suite
- Donderdag 16 augustus 10:30 - 11:30: InDesign, Muse, Edge en Photoshop
- Donderdag 16 augustus 13:30 - 14:30: Adobe Creative Cloud, Edge, Muse

Meer informatie over de sessies is beschikbaar op de webinar-site; inschrijven kan per direct.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Nieuws, Foto & grafisch

Tags: Creative Suite, Cs6

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord