abonneren

Foto's op TV 8 Ultimate

Foto's op TV, de naam zegt genoeg en behoeft geen verdere uitleg.

De interface van het EasyComputing-pakket is eenvoudig en bestaat uit vier onderdelen. Met Fotoshow kunt u door uw foto's bladeren op uw computer. Fotoshow is langzaam in het tonen van foto's en als u grote miniaturen gebruikt, hapert het beeld als u door de foto's wilt scrollen. Door foto's te selecteren kunt u ze slepen naar één van de pictogrammen om een fotoshow te starten, foto's te mailen, een webalbum te maken of om een kader om foto's te plaatsen.

Alle functies werken prima, behalve het digitaal fotokader. Na het activeren van deze optie verschijnt er een venster, waarin we geen selectie kunnen maken en dat ook niet meer wil sluiten. In de modus 'Bewerken' kunt u uit een ruim aantal filters kiezen om uw foto's te corrigeren, te vervormen of kleuren aan te passen. Vervelend is dat de FX-knop om de filters te selecteren niet altijd functioneert. Gelukkig kunt u met het onderdeel Photo Format Converter dezelfde filters toepassen.

Photo Format Converter werkt sneller en beter. Daarnaast kunt u met dit onderdeel handig foto's in een batch converteren naar een ander bestandsformaat. Met het onderdeel Foto's op tv kunt u foto's op een aantrekkelijke manier verwerken in een fotoshow. Er zijn tientallen effecten en op de tijdlijn kunt u de tijdsduur veranderen, muziek toevoegen en titels maken. De fotoshow kunt u exporteren naar verschillende videobestanden in standaard en high-definition formaten of u maakt er een dvd van. Een prettig onderdeel is @Myphoto's. Hiermee kunt u foto's via internet delen met anderen en op uw netwerk beschikbaar maken voor uPnP-apparaten.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • simpel in gebruik
  • leuke effecten
  • traag in tonen afbeeldingen
  • en aantal functies happeren
Foto's op TV 8 Ultimate is een aardig pakket, maar met diverse schoonheidfoutjes. Desondanks kunt u er leuke shows mee maken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Foto & grafisch

Tags: Foto's

Laatste reactie