abonneren

Digibook Light

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
U hebt gigabytes aan foto's. Een verzameling waarin u ondertussen de weg volledig kwijt bent geraakt dankzij onlogische namen en wellicht nog onlogischere mappenstructuren. Klinkt dit bekend? Maak de boel weer op orde met Digibook Light.

DigiBookShelf Light heeft een gebruikersinterface die er niet traditioneel uitziet, maar in de praktijk toch erg overzichtelijk en handig blijkt te zijn. In DigiBookShelf bouwt u namelijk een boekenplank met fotoalbums erin. En zo ziet de gebruikersinterface er dan ook precies uit. U kunt foto's in uw collectie selecteren en aan zelfgemaakte albums toevoegen. Deze foto's kunt u vrijelijk op de bladzijden van het fotoalbum plaatsen en voorzien van tekst. Ook kunt u clip-art toevoegen. Als u klaar bent, kunt u het geheel printen, e-mailen of verzenden als kaartje. Het aanpassen van foto's is beperkt mogelijk in het pakket: zaken als helderheid, contrast en kleurverzadiging kunnen worden aangepast. Ook het bijsnijden van foto's en andere basisbewerkingen zijn mogelijk.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • aparte, maar handige gebruikersinterface
  • printen van mooie fotoalbums
  • werkt alleen op XP
  • het aanpassen van foto's is erg beperkt
Digibook Light is vooral sterk in het maken van verschillende fotoalbums, en als uw voorkeur daar ligt is Digibook het uitproberen waard.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Foto & grafisch

Tags: Foto's

Laatste reactie