Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Adobe stort zich op de tabletmarkt

Adobe komt met een zestal touchscreen-apps voor tablets. Deze Adobe Touch Apps zijn straks los verkrijgbaar en kunnen worden gebruikt met Adobes Creative Cloud, een clouddienst waarmee creatieve uitingen kunnen worden gedeeld.

In de Creative Cloud kunnen gebruikers hun werk presenteren. Bestanden die zijn gemaakt met de Adobe Touch Apps worden via de clouddienst gedeeld en kunnen bekeken of verder bewerkt worden met de Touch Apps of de Adobe Creative Suite desktopsoftware.

De Touch Apps zijn ontworpen om zowel met vinger- als Stylusinvoer te werken.

De Adobe Touch Apps omvatten de volgende apps:

  • Adobe Photoshop Touch: Voor het bewerken van foto’s eventueel in meerdere lagen
  • Adobe Collage: Voor tekenen, tekst en het maken van moodboards
  • Adobe Debut: Een presentatietool voor Adobe Creative Suite designs
  • Adobe Ideas:Een vector-tekentool
  • Adobe Kuler: Maak kleurthema’s (extensie van Adobe Kuler Service)
  • Adobe Proto: Voor het maken van interactieve wireframes voor websites- en mobiele app-prototypen

De Adobe Touch Apps zijn vanaf november 2011 beschikbaar voor Android. Begin 2012 wordt de beschikbaarheid voor iOS bekendgemaakt. De prijs per app is € 8. Het gebruik van Adobe Creative Cloud is bij de prijs van app’s inbegrepen.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Foto & grafisch

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie