abonneren

Adobe: Photoshop en Premiere Elements 11

Adobe introduceert met Photoshop Elements 11 en Premiere Elements 11, een nieuw ontworpen versie van de meest gebruikte software voor het bewerken van foto’s en video.

Photoshop Elements 11 is een compleet programma voor het bewerken, organiseren en delen van foto. Premiere Elements 11 biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze thuisvideo’s te maken met een professionele uitstraling.
Photoshop Elements 11 zowel als Premiere Elements 11 zijn als losse programma’s te krijgen, maar worden ook als bundel verkrijgbaar. De nieuwe software is beschikbaar voor zowel Windows als Mac.

Vernieuwingen in Photoshop Elements 11 zijn: een aangepaste gebruiksvriendelijke interface, nieuwe filters en hulp bij het doen van compexe berwerkingen. Ook voor het opslaan, beheren en delen van foto’s, heeft Photoshop een voudige oplossingen.
In Premiere Elements 11 vinden we een verbeterde gebruikersinterface, die overeenkomt met die van Photoshop Elements. Er zijn nieuwe effecten voor overgangen, thema’s, titels en menu’s. Er zijn speciale effecten beschikbaar en de video’s kunnen worden gedeeld via Vimeo.

Photoshop Elements 11 en Premiere Elements 11 zijn vanaf nu verkrijgbaar. Beide pakketten zijn als upgrade verkrijgbaar vanaf € 79. 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Foto & grafisch

Tags: Photoshop Elements, Premiere Elements