abonneren

Adobe CS6 nu verkrijgbaar

Na de presentatie eind april is de nieuwe versie van Adobe Creative Suite nu verkrijgbaar. CS6 vernieuwt vooral op het gebied van snelheid en cloudintegratie.

Adobe heeft sinds vorig jaar een nieuw releaseschema waardoor nieuwe versie precies iedere twee jaar uitkomen. Bijna alle programma’s in het creatieve verzamelpakket zijn vernieuwd, van Photoshop tot Premiere. Eind april konden we al een eerste blik werpen op de vernieuwingen van Adobe Creative Suite 6. Adobe lanceert daarbij ook de Creative Cloud, een abonnements- en clouddienst ineen. Vanaf vandaag zijn de CS6-versies van alle pakketten beschikbaar op de site van Adobe, maar op de clouddienst moeten we nog even wachten. Bovendien gaat het om de Engelstalige versie; Adobe heeft de Nederlandse versie gewoonlijk pas enkele weken later.

De prijzen van de pakketten en abonnementen waren al bekend. Vooral de Creative Cloud lijkt een gunstig aanbod te zijn. Vergeleken met de oude abonnementsstructuur zijn de individuele pakketten een stuk goedkoper, en vanaf € 60 per maand heb je een abonnement op de hele Creative Suite. Vanaf komende vrijdag zijn de abonnementen af te sluiten bij Adobe.

Bron: Adobe

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Nieuws, Foto & grafisch

Tags: Creative Suite, Cs6

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord