abonneren

Adobe Creative Suite 6 zorgt voor snelheidswinst

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Adobe Creative Suite CS6 zelf uitproberen
  3. > Adobe Photoshop CS6
  4. > Adobe InDesign CS6
  5. > Adobe Illustrator CS6
  6. > Adobe Flash Professional CS6
  7. > Adobe Dreamweaver CS6
  8. > Adobe Creative Suite 6 pakketten
  9. > Creative Cloud-abonnement
Met het nieuwe tweejaarlijkse releasepatroon was het geen verrassing meer: Adobe brengt een nieuwe versie uit van de programma’s in de Creative Suite. CS6 komt vandaag officieel uit en legt de nadruk op cloudfuncties. Door integratie van de Mercury-engine in meerdere programma's is er bovendien flink wat snelheidswinst.

Toen Adobe vorig jaar een abonnementstructuur invoerde, moest het bedrijf ook het releasepatroon inzichtelijker maken. Officieus waren de releasepatronen van nieuwe producten wel duidelijk, maar om bedrijven over te halen te investeren in een Adobe-abonnement moest precies duidelijk zijn hoe vaak ze nieuwe productversies konden verwachten. Iedere twee jaar komt er een compleet nieuwe editie van de Creative Suite uit, met tussendoor een kleine productupdate. Het is dus weer tijd voor Creative Suite 6!

We zetten de grootste veranderingen van de nieuwe versies op een rijtje, zodat je zelf kunt inschatten welke producten je wilt kopen of upgraden. De versies die we testen zijn in bèta. Hoewel Adobe benadrukt dat het gaat om producten die nog niet af zijn, is het ongebruikelijk dat er in de definitieve versie features verdwijnen. Daarnaast komt Adobe met de Creative Cloud, een online dienst die de abonnementsstructuur van Creative Suite vervangt.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Preview, Foto & grafisch

Tags: Creative Suite

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord