abonneren

Financieel

Is bitcoin een wildwestfenomeen?

De bitcoin is al maanden veelvuldig in het nieuws; wisselend positief en (vaker) negatief. De waarde van de cryptomunt fluctueert hevig, de concurrentie van andere munten als Litecoin neemt toe en overheden en toezichthouders proberen de bitcoin te reguleren. Is dat laatste ongewenst of is de bitcoin echt een wildwestfenomeen? PCM vraagt het de experts.

- Door Rens Blom | 18/07/18 09:29

BizFusion

De meeste zzp’ers en eenmanszaken gebruiken voor hun boekhouding gewoon Excel. Er zijn echter allerlei gratis alternatieven voorhanden waarmee je een bedrijfsadministratie kunt opzetten. Vandaag: BizFusion.

- Door Redactie PCM | 13/04/12 13:53

Bokbiz

De meeste zzp’ers en eenmanszaken gebruiken voor hun boekhouding gewoon Excel. Er zijn echter allerlei gratis alternatieven voorhanden waarmee je een bedrijfsadministratie kunt opzetten. Vandaag: Bokbiz.

- Door Redactie PCM | 10/04/12 09:43

Gnucash

De meeste zzp’ers en eenmanszaken gebruiken voor hun boekhouding gewoon Excel. Er zijn echter allerlei gratis alternatieven voorhanden waarmee je een bedrijfsadministratie kunt opzetten. Vandaag: Gnucash.

- Door Redactie PCM | 05/04/12 10:34

Pap

De meeste zzp’ers en eenmanszaken gebruiken voor hun boekhouding gewoon Excel. Er zijn echter allerlei gratis alternatieven voorhanden waarmee je een bedrijfsadministratie kunt opzetten. Vandaag: Pap.

- Door Redactie PCM | 02/04/12 10:46

Speedbalance

De meeste zzp’ers en eenmanszaken gebruiken voor hun boekhouding gewoon Excel. Er zijn echter allerlei gratis alternatieven voorhanden waarmee je een bedrijfsadministratie kunt opzetten. Vandaag: Speedbalance.

- Door Redactie PCM | 21/03/12 10:35

Nibud Cashflow Manager 4

Om uw financiën in één oogopslag inzichtelijk te maken, hoeft u niet meer met zelfgemaakte spreadsheets te werken. De nieuwe versie van Nibud Cashflow Manager belooft nog handiger te zijn dan zijn voorganger.

- Door Abram Wagenaar | 27/01/11 11:48

Laatste Vacatures