abonneren

Top 3 best beschermende smartphone hoesjes

Een rijke sjeik liet zijn met diamanten ingelegde platina smartphone ter bescherming in volledig transparant kunststof gieten. Een perfect oplossing, totdat hij zijn chauffeur wilde bellen… Zoek je liever een veilige bescherming voor je smartphone waar je in de praktijk wel wat aan hebt? Dit zijn de drie hoesjes die de meeste bescherming bieden.

 

Dog & Bone Wetsuit Waterproof Rugged Case

Een smartphonehoesje met zo’n naam moet haast wel tot de standaard uitrusting horen van Stevan Seagal. Want net als deze actieheld is dit hoesje voor de iPhone 6 Plus ook zombie- en apocalypsbestendig. Met deze case overleeft je toestel een val van 2 meter hoog en kan hij tot 2 meter diep onder water. Het hoesje is IP68 gecertificeerd en zelfs voorzien van een speciale waterdichte audio-aansluiting. Als de aarde straks onder water staat, luister jij als enige nog gewoon naar Spotify.

OtterBox Defender Rugged Case

Als John Wayne een hoesje zou kopen voor zijn smartphone, dan zou het deze Otterbox Defender worden. Hij wordt namelijk met een speciaal ‘holster’ geleverd waardoor je hem als een echte revolverheld razendsnel kunt trekken. Ben je geen John Wayne en laat je ‘m hierbij vallen, dan is er niets aan de hand. De Otterbox Defender biedt dankzij speciaal schokabsorberend TPU rondom perfecte bescherming. Eén nadeel: hij is vooralsnog alleen voor de iPhone. Heb je een Xperia of ander toestel, dan zijn er gelukkig genoeg alternatieve hoesjes.

LifeProof Nüüd waterproof case

Deze smartphone case voor iPhone is zo robuust dat zelfs de naam vrijwel onuitspreekbaar is. Naast IP68 voldoet de LifeProof Nüüd hij ook nog eens aan de 810G-norm van het Amerikaanse leger. Wat ‘m daarnaast bijzonder maakt is dat hij door de speciale behuizing ook bestendig is gemaakt tegen water, sneeuw en ijs. Dat kun je zelf eerst thuis in bad, onder de douche of in het vriesvak testen met een dummy die wordt meegeleverd. En ja, touchID en andere telefoonfuncties kun je met dit hoesje gewoon blijven gebruiken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Expert, Smartphones

Tags: smartphone hoesjes, smartphonehoesjes iphone 6, review smartphone hoesjes, otterbox defender, Smartphonehoesjes.nl, beschermende smartphonehoesjes, lifeproof nuud, dog & bone wetsuit

Nieuws headlines

Laatste reactie