abonneren

Smartlabels maken e-mail in Gmail beter beheersbaar

Gmail introduceert Smartlabels als functie om een grote stroom e-mailsbeter beheersbaar te maken. De Smartlabel-functie kent automatisch labels toe aan de mailtjes waar je meestal minder in bent geïnteresseerd.

Iedereen kent wel de bulk-mail zoals nieuwsbrieven, reclameboodschappen en forummeldingen, die vaak in grote hoeveelheden in onze inbox verschijnen. Met de Smartlabel-functie die je via de instellingen van Gmail kunt inschakelen, kent Gmail nu zelf standaardlabels toe aan veel voorkomende bulk-berichten. Dit zijn de labels: Bulk, Meldingen en Forum. Via de instellingen voor labels kun je ervoor kiezen om de labels al dan niet in de inbox te zien of om de berichten automatisch uit de inbox te laten verwijderen, zodat je ze helemaal niet meer te zien krijgt. Tot nu toe was de Smartlabel-functie in testuitvoering als Google Labs-functie aanwezig, maar nu is de Smartlabel een standaard functie binnen Gmail. Met de Smartlabels is het nog eenvoudiger belangrijke mailtjes in je Gmail inbox niet te missen.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, E-mail

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord