abonneren

Nieuwe mail-app leest en beantwoordt zelf je email

Ontwikkelaars hebben een nieuwe slimme email-app ontworpen die uit zichzelf kan antwoorden op berichten.

De slimme email-app is gebaseerd op smartphone-assistenten als Google Now en Siri, maar werkt iets anders. In een filmpje wordt gedemonstreerd hoe het systeem werkt.

Tekst analyseren

De app analyseert de tekst van de email, en leest de essentie ervan voor aan de ontvanger. Die kan vervolgens reageren in 'normale' mensentaal, en waarbij geen specifieke commando's hoeven worden gegeven.

Zo is in de demonstratie te zien hoe de app een mail leest over een conferentie. De ontvanger geeft vervolgens aan dat de app 'beleefd moet weigeren', waarop dat ook gebeurt.

Routine

Less.mail is ontworpen door ontwikkelaars van Robin Labs. Dat zegt dat email voor het grootste gedeelte een routineklus is, waarop vaak hetzelfde kan worden geantwoord. Als je toch een wat langer antwoord moet versturen, kun je ook gewoon een tekst dicteren aan de app.

Momenteel is Less.mail alleen op uitnodiging te gebruiken. Bovendien werkt de app alleen nog voor Android. We houden je op de hoogte wanneer dat verandert!

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, E-mail

Tags: Email, less.mail, robin labs

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord