abonneren

Windows Phone meer geliefd dan Android

Gebruikers van Windows Phone 7 zijn meer tevreden met hun besturingssysteem dan gebruikers van Google Android. Toch zijn ze niet zo tevreden als Apple iPhone-gebruikers.

In het onderzoek van ChangeWave voert de iPhone de lijst aan wanneer het om de waardering ‘zeer tevreden’ gaat. Maar liefst 70% van de gebruikers is zeer tevreden ten opzichte van 57% van de Windows Phone 7-gebruikers en 50% van de Android-gebruikers.

Microsoft maakt inhaalslag
Niet alleen scoort Windows Phone 7 hoger dan Android, ook ten opzichte van eerdere Windows Mobile versies doet Microsoft het goed. Oudere versies wisten slechts 14% te scoren op de ‘heel tevreden’ waardering. Het ziet er dus naar uit dat het nieuwe mobiele besturingssysteem met een stijging van 43% veel meer in de smaak valt.

Mango
Verwacht wordt dat de waardering nog verder zal stijgen, met de later dit jaar te verschijnen Mango-update. Tot nu toe resulteert de gestegen waardering zich nog niet echt in hoge verkoopaantallen. Tot nu toe zijn er sinds december ongeveer 1,5 miljoen WP7-toestellen geproduceerd. Ook Microsoft CEO Steve Ballmer zei onlangs dat de verkoop nog erg laag is. Volgens marktonderzoeker Nielsen heeft WP7 nu een marktaandeel van 1 procent op de Amerikaanse smartphonemarkt.

Via: Betanews

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord