abonneren

Windows Phone 7.5 update

Microsoft brengt later dit jaar een update uit voor Windows Phone naar versie 7.5. De update brengt extra mogelijkheden voor zakelijke gebruikers.

De update is tot nu toe bekend onder de codenaam “Mango”. Nieuw is Lync, de nieuwe naam voor wat tot nu toe Office Communicator werd genoemd. Met Lync komt de mogelijkheid tot instant messaging en laat zien of collega’s beschikbaar zijn. Kort gezegd de msn-functie die de status (online, bezet, vergadering, of zoiets) van personen laat zien. Videoconferentie zit er niet in, wellicht dat Microsoft hiertoe de Skype app voor ogen heeft.

Office 365
Windows Phone 7.5 zorgt voor een vergaande integratie met Office 365, die zorgt voor een goedkope koppeling met Exchange, Sharepoint en Lync via online servers.

Zakelijke e-mail
Een andere uitbreiding is de conversatiemodus in het e-mailprogramma. Deze functie toont de gerelateerde e-mails in de onderlinge samenhang.

Veiligheid
Nieuw zijn ook verbeterde veiligheidsvoorzieningen zoals alphanumerieke wachtwoorden, betere beheersing van de rechten en toegang tot zakelijke verborgen wifi-netwerken. Meer informatie lees je op het Windows Phone blog

Via: SeatlePi

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord