abonneren

Windows Phone 7 met 25.000 apps

Microsoft noteert een succesje met het behalen van de mijlpaal van 25.000 apps voor Windows Phone 7 in de Marketplace.

Terwijl het met de verkoop van de Windows Phone 7 nog niet erg vlot, heeft Microsoft meer succes bij de applicatieontwikkelaars. Zo zijn er nu 25.015 apps beschikbaar in de Amerikaanse Marketplace. 51 % hiervan is gratis en de gemiddelde prijs voor de betaalde apps is $1,48.

De Windows Phone Marketplace groeit met een razend tempo. Microsoft heeft alleen al in april 3000 apps toegevoegd, nadat in maart 12.000 apps geteld werden. Toen Windows Phone 7 uitkwam op 26 oktober waren maar 1000 applicaties beschikbaar. Volgens Microsoft zijn er nu ruim 40.000 ontwikkelaars die Windows Phone apps maken die gemiddeld 100 nieuwe apps per dag afleveren.

Nokia
De verwachtingen zijn hoog gespannen nu Nokia eind dit jaar Windows Phone toestellen zal uitbrengen. Mango de codenaam voor de volgende versie van WP7 is in het eindstadium van de ontwikkeling. Deze versie belooft 500 nieuwe functies te introduceren. Ook is het mooi dat de Nokia-apps voor WP7 straks ook op toestellen van andere fabrikanten gebruikt kunnen worden.

Via: Winrumors

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord