abonneren

Windows Phone 7 eerste echte update

Microsoft brengt de al vaak besproken, eerste echte grote update uit voor Windows Phone 7. Deze update brengt onder andere de copy/paste-functie en prestatieverbeteringen.

De beschikbaarheid van de update is afhankelijk van de telefoonfabrikant. De komst van deze update die eigenlijk al begin februari werd verwacht, heeft door problemen enige vertraging opgelopen. Nu is de update echt klaar. De update staat intern bekend als “NoDo”. Dit staat voor “No Donut” dat verwijst naar de eerste versie van Android die de codenam “Donut” had.

Naas de copy en paste-functionaliteit en de verbeterde prestaties, bevat de update een betere zoekmogelijkheid in de Marketplace en worden problemen met het in de VS gebruikte CDMA-toestellen verholpen. WP7 gebruikers krijgen vanzelf bericht als ze voor deze update in aanmerking komen.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord