abonneren

Voorverkoop iPhone 5 in Duitsland gestart

Het Duitse T-Mobile maakt het mogelijk om in te tekenen voor een exemplaar van de nieuwe smartphone die binnenkort verschijnt. De naam iPhone 5 en Apple wordt daarbij niet genoemd.

De Duitse provider biedt deze mogelijkheid aan klanten die nadrukkelijk vragen om de nieuwe iPhone 5 en niet ingaan op een als reactie daarop aangeboden korting op een iPhone 4. De coupons hebben een volgnummer. In de volgorde van dat nummer komen de klanten in aanmerking voor het nieuwe toestel als het eenmaal beschikbaar komt. T-Mobile wil op deze wijze chaos bij de werkelijke introductie voorkomen.

De geruchten over de op komst zijnde opvolger van de Apple iPhone zijn niet van de lucht. De datum waarop hij zal verschijnen varieert van eind september tot eind oktober. De meest waarschijnlijke datum is nu 21 oktober. Dit is de datum die genoemd wordt op een gelekte internetpagina van online shop Best Buy in de VS. Andere geruchten geven aan dat de massaproductie van het toestel nu echt van start is gegaan. Voor de definitieve specificaties en verschijningsdatum zullen we dus nog even geduld moeten oefenen.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags: