abonneren

Vijf nieuwe HTC-telefoons

HTC laat als een van de grootste smarphonefabrikanten, ook op de MWC in Barcelona van zich spreken. Zo kondigt het bedrijf maar liefst vijf nieuwe Androidtoestellen aan.

Van de populaire Androidtoestellen komt HTC met opvolgers die een S in de toevoeging van de naam krijgen. De Desire S heeft een 3,7 inch super-lcd-sercherm met 800 x 480 pixels. De Desire S krijgt een nieuwe 1 GHz Snapdragon processor, goed voor verbeterde prestaties. De HTC Desire S heeft een 5 megapixel camera geschikt voor hd-opnamen. Ook aan de voorzijde krijgt de Desire S een camera. De Desire S heeft Android 2.3 en gaat 469 euro kosten.

De Wildfire S krijgt heeft een 600 MHz Snapdragon, heeft een 3,2-inch scherm en is compacter dan de Desire. Ook beschikt de Wildfire over een 5 megapixel camera. De Wildfire gaat voor 279 euro over de toonbank.

De Incredible S is het meest stijlvolle exemplaar van de nieuwe toestellen. Dit toestel beschikt overeen 4-inch super lcd-scherm, een camera aan de voorzijde voor het chatten en een 8-megapixel exemplaar aan de achterzijde voor hd-video-opnamen. De Incredible S is daarmee bijzonder geschikt voor multimedia-gebruik. De HTC Incredible S staat voor €519 in de prijslijst.

Facebook-telefoons

In Samenwerking met Facebook introduceert HTC ook twee Facebook-telefoons, de ChaCha en de Salsa. Deze toestellen combineren de HTC Sense gebruikersinterface met een geïntegreerde Facebooktoepassing. Een Facebook-button zorgt voor directe toegang tot de Facebookfuncties. Beide toestellen krijgen Android versie 2.3.3 (Gingerbread).

De ChaCha heeft een klein scherm van 2,6-inch maar wel een volledig qwerty toetsenbord. Ook is ereen 5 megapixel camera en een camera aan de voorkant voor het chatten.

De Salsa biedt dezelfde functionaliteit als de ChaCha, maar dan met een groter 3,4 inch scherm in plaat van het toetsenbord. De Facebooktelefoons komen in juni en juliin de winkels. De ChaCha gaat €299 kosten en de Salsa €379.

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags: