abonneren

Verbod verkoop Galaxy Tab nu beperkt tot Duitsland

Het verbod op de verkoop van de Samsung Galaxy Tab 10.1 Android-tablet geldt alleen nog voor Duitsland.

Samsung heeft onmiddellijk bezwaar ingediend tegen het door de Duitse rechtbank voor de hele EU met uitzondering van Nederland afgekondigde verkoopverbod. Naar nu blijkt is de Duitse rechter helemaal niet bevoegd om een verbod voor de hele EU af te kondigen, vandaar dat de strekking van het verbod nu is beperkt tot alleen Duitsland.

In Nederland loopt nog een afzonderlijke procedure waarin de rechter op 15 september uitspraak doet. De Samsung Galaxy Tab 10.1 ligt in Nederland inmiddels in de winkel.

Gisteren wist Webereld ook nog te melden dat het bewijs waarop het Duitse verbod gedeeltelijk is gebaseerd ook niet helemaal klopt.  Zo zou Apple een gemanipuleerde foto hebben ingediend waarop de iPad en de Galaxy Tab wel erg veel op elkaar lijken. Dit terwijl de Galaxy Tab een breedbeeld beeldverhouding gebruikt voor het beeldscherm terwijl de iPad een klassieke beeldverhouding gebruikt. We horen ongetwijfeld nog hoe deze patentklucht af gaat lopen.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord