abonneren

Top 50 Android-apps goed voor 61 % van alle gebruik

Bezitters van een Android-toestel gebruiken deze gemiddeld 37 minuten per dag voor mobiele apps. Alleen de meest populaire apps worden veel gebruikt.

Uit onderzoek van marktonderzoeker Nielsen blijkt dat vooral de populaire apps van een frequent gebruik genieten en dat de overige 250.000 apps het moeten doen met 39 % van het mobiele apps gebruik. De apps uit de top 50 zijn goed voor 61 % van de tijd die smartphone gebruikers aan mobiele apps besteden. Zelfs van die top 50 zijn de 10 meest populaire apps zelfs goed voor 43 % van de totale tijd die aan Android-apps wordt besteed.

Helaas maakt Nielsen alleen de onderzoeksresultaten voor Android bekend. Verwacht mag worden dat het voor iOS en BlackBerry en andere mobiele OS-en niet veel anders zal zijn.

Bron: Nielsen

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord