abonneren

Tablets veel gebruikt voor spelletjes

Uit een onderzoek van Google blijkt dat maar liefst 84% van de tabletbezitters de tablet voor het spelen van spelletjes gebruikt.

Verder blijkt uit het onderzoek onder 1430 respondenten dat 77% aangeeft dat het gebruik van hun computer is gedaald na de aanschaf van een tablet. 43% geeft zelfs aan meer tijd te besteden op de tablet dan op hun desktops of laptops.

Ook tv lijdt onder het tablet-gebruik; een op de drie geeft aan meer met de tablet bezig te zijn dan tv te kijken. Hoewel de tablet een mobiel apparaat is, gebruikt 82% hem thuis en slechts 11% neemt de tablet mee voor onderweg en 7% gebruikt hem op het werk.

68% geeft aan minimaal een uur per dag met de tablet bezig te zijn. Vooral ’s nachts (62%) en doordeweeks (69%) is gebruik van de tablet populair.

Naast gamen waren de volgende toepassing het populairst op de tablet: zoeken naar informatie (78%), e-mailen (74%), nieuws lezen (61%), sociale netwerken (56%), muziek en video (51%), e-books (46%) en online winkelen (42%).

Via: Cnet

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord