abonneren

Samsung-tablets in alle maten met de Galaxy Tab 7.7

Met de introductie van de Samsung Galaxy Tab 7.7 is er een Samsung Galaxy tablet in vrijwel elk gewenst formaat. De Galaxy Tab 7.7 is de eerste tablet met een Super Amoled Plus scherm.

Het 7,7 inch scherm heeft een hoge resolutie dankzij dezelfde hoeveelheid pixels als de tablets met grotere schermen van 1280 x 800. Het Super Amoled Plus scherm staat garant voor een uitstekende beeldkwaliteit met een helder, scherp, contrastrijk beeld met een hoge kleurkwaliteit en een extreem grote kijkhoek.

De Galaxy tab 7.7 heeft een dun en licht ontwerp met een smalle rand rond het scherm, waardoor hij uitstekend in een jaszak of tas past. De tablet is dunner dan 8 mm en weegt maar 335 gram.

De tablet heeft een 1, 4 GHz dualcore processor en een 5100 mAh accu, die het tien uur moet volhouden. De Tab 7.7 draait op Android 3.2 Honeycomb. Het leuke van dit tablet is, dat je er ook nog gewoon mee kunt bellen. Uiteraard beschikt de tablet over wifi en ook een snelle HSPA+ 3G-verbinding is beschikbaar. Er is een microSD-slot om de interne opslag uit te breiden.

De Galaxy Tab 7.7 komt in het vierde kwartaal beschikbaar. De prijs is nog niet bekend. Met deze tablet, de al eerder aangekondigde Galaxy Tabs en de ook vandaag aangekondigde Samsung Galaxy Note wordt de keuze straks wel lastig.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie