Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Samsung neemt CyanogenMod-expert aan

De gerenommeerde Android-ontwikkelaar Steve Kondik maakt bekend voor Samsung te gaan werken als software-ontwikkelaar. Kondik, meer bekend als Cyanogen is de geestelijke vader achter de CyanogenMod ROM met verbeterde Android-versies.

Kondik is nu dus aan het werk voor Samsung maar geeft in Facebook aan ook nog voor CyanogenMod te blijven werken. CyanogenMod is een gewijzigde versie van Android waar door een grote groep vrijwillige ontwikkelaars aan gewerkt wordt. De ontwikkeling hiervan is begonnen bij Android 1.5 en sinds die tijd is er een CyanogenMod-versie van Android verschenen voor iedere latere Androidversie. De CyanogenMod groep werd al door Samsung geholpen door ze exemplaren van de de Samsung Galaxy S2 te sturen, wat het mogelijk maakte een nog betere aangepaste rom-versie te ontwikkelen.

Kondik geeft aan Android nog “geweldiger” te gaan maken. Tot nu toe werkte hij vooral aan de HTC-versie van CyanogenMod. Of hij dat nu hij bij Samsung werkt ook nog zal blijven doen is de vraag. Toch wordt de Alternatieve Android-versie nog een goede toekomst voorspeld.

Via: Neowin

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

donderdag 30 november

Laatste reactie