abonneren

Packard Bell introduceert Liberty Tab

Packard Bell introduceert met de Liberty Tab een eigen Android 3.0 tablet. De tablet heeft een 10,1-inch capacitief touchscherm en is gebaseerd op een Nvidia Tegra 2-processor. Het scherm biedt veel ruimte met 1280 x 800 beeldpunten.

Deze tablet is een kloon is van de Iconia 500 van Acer, maar dan wel verkrijgbaar in twee kleuren. De Liberty Tab heeft 1 GB geheugen en 16 GB opslagruimte, dat uitbreidbaar is met een 32 GB micro-sd-kaart. Voor de externe verbindingen is er een usb-aansluiting, bluetooth en wifi.  HD-beelden kunnen worden afgespeeld op een tv via een hdmi-poort. Ingebouwde GPS zorgt er voor dat je altijd weet waar je bent. Een 3G uitvoering komt later

De Packard Bell Liberty Tab komt in juni in de winkel en gaat  € 399 kosten.

Zie ons introductiefilmpje:

Marktcijfers
Bij de perspresentatie van de Liberty Tab presenteerde Packard Bell prognoses en marktcijfers, onder andere afkomstig van GFK. Packard Bell verwacht dat er dit jaar in Europa en Afrika 18 miljoen tablets verkocht gaan worden.

Niet verrassend was het feit dat Apple in 2010 ook in Nederland marktleider is. In totaal werden er in 2010 zo’n 1 miljoen tablets verkocht. Op de tweede plaats staat Archos met 15% en daarna komt Samsung met net iets minder.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Laatste reactie