abonneren

Motorola Xoom eerst zonder flash

Motorola’s Android-tablet de Xoom zal, als hij op 24 februari officieel verkrijgbaar wordt, nog zonder Flash-player geleverd worden.

Adobe en Google zijn nog niet klaar met de nieuwe versie 10.2 van de flashplayer voor Android 3.0. De eerste kopers zullen een paar weken geduld moeten hebben. Wel zal volgens Adobe de Flash 10.2-player midden maart beschikbaar komen.

Er kan bij de Amerikaanse winkelketen Best Buy nu al worden ingetekend voor een Xoom. De tablet is hier te koop voor niet geringe prijs van 800 dollar. De bestelde tablets worden dan vanaf 24 februari geleverd. Je moet wel een enorme liefhebber zijn om zo’n bedrag neer te tellen om als een van de eersten een Xoom te bemachtigen, die nog niet eens over een Flash-player beschikt.

De Xoom is wel een van de eerste tablets met Android 3.0 Honeycomb, dat speciaal voor tablets is ontwikkeld. De Xoom heeft een 10.1-inch hd-scherm, een 1 GHz dual-core processor, samen met wifi, bluetootn en 3G. Er is een 5-megapixel camera aan de achterkant en een 2-megapixel camera aan de voorkant. In Nederland zullen we nog even geduld moeten hebben voordat we van een Android 3.0 tablet kunnen genieten.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie