abonneren

Mobiel bellen voor kinderen

KPN heeft een speciale prepaid-dienst voor kinderen in het leven geroepen: Hi Young. Hi Young moet kinderen leren om te gaan met mobiel bellen en diverse diensten zijn standaard afgesloten. Zo kunnen ouders de gemaakte telefoonkosten van hun kinderen in de hand houden.


Voor Hi Young heeft KPN een nieuwe site gelanceerd die je hier kan vinden. Hi Young is een prepaid-dienst waarbij betaalde sms-diensten en commerciƫle 0909- en 0906-nummers standaard geblokkeerd zijn.

Sim-kaart upgraden
Je kan je kind inschrijven door de Hi Young-dienst voor een gekochte prepaid Hi-simkaart te activeren. De telefoonkosten worden betaald per seconde, maar de eerste minuut kost altijd 35 cent. Verder zijn sms-jes 5 cent per bericht. Elke maand heeft het kind 2 gratis 'nood-smsjes' tot zijn beschikking die gebruikt kunnen worden als het beltegoed op is.

Budget-beheer
Het kind kan punten sparen waarmee hij of zij weer extra gadgets kan kopen. Deze punten worden gespaard via de budget-game. Daarin moet het kind raden hoeveel hij of zij gaat bellen deze maand. Is dat goed geraden, dan worden er punten verdiend. Bij een verkeerd antwoord krijgt het kind tips over besparen op belkosten.

Abonnement
Er is nog geen Hi Young abonnement, maar het is wel mogelijk om elke maand automatisch het beltegoed van je kind op te waarderen. Deze automatische betaling kan op elk moment stopgezet worden.

Meer informatie over Hi Young vind je hier.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie