abonneren

Microsoft is meest betrouwbare technologiemerk

Verrassend genoeg is niet Apple, niet Samsung, maar Microsoft het meest betrouwbare technologiemerk ter wereld. Dit vinden althans Amerikaanse burgers, blijkt uit onderzoek van Forrester.

Het Amerikaanse onderzoeksbureau Forrester bracht onlangs een rapport uit dat is gebaseerd op de uitspraken van 4551 Amerikaanse volwassenen. Zij werden gevraagd naar een merk dat zij vertrouwen en dat volgens hen onmiskenbaar, opmerkelijk en essentieel is. Met deze methode wil Forrester de emotionele band tussen mensen en een merk aangeven.

Verrast

Na een uitgebreide studie bleek Microsoft het merk was dat op alle vlakken goed scoorde. “Microsoft is daarmee koploper in merkbeleving met een unieke en opvallende identiteit”, concludeerde een onderzoeker van Forrester verrast.

Millenials

Opvallend is dat het merk Microsoft goed scoort onder ondervraagden van verschillende generaties. Apple en Samsung scoren ook goed, maar dan vooral onder jong volwassenen, de zogenaamde Millennials. Tracy Stokes van Forrester noemt deze totale aanwezigheid ‘uncool, maar wel het sterkste punt van het merk Microsoft’. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie