abonneren

LG verwacht 30% groei in smartphoneverkoop

LG Electronics heeft als doel dit jaar 30% meer mobiele telefoons te verkopen. LG verwacht dit jaar 150 miljoen toestellen te verkopen en zal 20 nieuwe smartphone-modellen introduceren.

Deze groei is nodig om de verliesleidende mobiele divisie winstgevend te maken. LG heeft het moeilijk in de strijd met Apple, Nokia en Samsung. Op de MWC introduceert LG de Optimus 3D: een smartphone met de mogelijkheid van het weergeven van 3D-content. Voor het bekijken van de 3D-beelden op het 4,3 inch scherm is geen speciaal brilletje nodig. Het is met dit toestel ook mogelijk om 3D-opnamen te delen via een nieuwe YouTube-dienst YouTube 3D.Redelijk bijzonder is dat het toestel beschikt over een dualcoreprocessor van Texas Instruments.

Op de MWC introduceert LG ook de Optimus Pad Android Tablet. Deze tablet heeft een scherm van 9 inch met 1280 bij 768 pixels. Hier vinden we een Nvidia Tegra 2-processor. De tablet heeft een 2 megapixel camera en krijgt Android 3.0 Honeycomb. Volgens LG biedt deze tablet een optimale afstemming tussen mogelijkheden en formaat. Dankzij een wat langwerpig formaat is het gemakkelijk in de hand te houden.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Laatste reactie