abonneren

HTC Sense voor displays met hogere resolutie

HTC kondigt op de MWC een versie van HTC Sense voor grote telefoons en tablets aan. Deze versie van Sense ondersteunt zowel portret- als landschapmodus en is gemaakt voor hoge resolutieschermen.

Zo ook voor het 7-inch scherm met 1024 x 600 pixels van de HTC Flyer. Deze Adroid-tablet is nu officieel aangekondigd. De Flyer komt in eerste instantie nog met Android versie 2.3 Gingerbread. Maar ook als er een update naar Android 3.0 Honeycomb komt, zal de vertrouwde eigen Sense gebruikersschil inclusief de vertrouwde applicaties voor HTC- apparaten beschikbaar blijven.

De Flyer heeft een 1,5 GHz singlecore Snapdragonprocessor. Bijzonder is de meegeleverde draadloze stylus-pen met bijbehorende HTC Scribe handschriftfunctie. Deze voegt bovendien extra drukgevoelige bedieningsmogelijkheden toe aan de aanraakschermbediening. De aan de voorzijde geïntegreerde camera is geschikt voor Skype mobile video calling. De tablet weegt minder dan 500 gram en werkt naar verwachting zes uur op een acculading.

De HTC Flyer wordt niet goedkoop naar verwachting bij ons ongeveer 600 euro. Vanaf mei kunnen we de HTC Flyer in Europa verwachten.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags: