abonneren

HTC introduceert Windows Phones: Titan en Radar

HTC is er vlot bij met het introduceren van Windows Phone-toestellen in Nederland. Zo introduceert HTC de HTC Titan en de HTC Radar als eerste smartphones met het Windows Phone-Mango-platform in Nederland.

De HTC Radar is het eenvoudigste toestel met 3,8 inch touchscherm, 1 GHz processor en 7 GB opslagruimte met voor en achter ( 5MP) een camera.

De Titan is een stuk luxer met een 4,7 inch super-lcd-scherm, 1,5 GHz processor en 16 GB opslagruimte. Het toestel is uit één stuk aluminium gemaakt en maar 9,9 mm dik. Dit toestel heeft ook twee camera’s waarvan die aan de achterzijde zelfs een acht megapixel exemplaar is.

Beide toestellen bieden toegang tot mobiel office en uiteraard de sociale netwerken en multimedia. In Nederland krijgen de toestellen ook een Nederlandse versie van Windows Phone 7.5.

De HTC Radar en Titan zijn verkrijgbaar vanaf 4 oktober voor respectievelijk €399 en €599.

Positieve prognoses
Microsoft is erg optimistisch over de toekomst van het Windows Phone-platform. De belangstelling is volgens Microsoft groter dan verwacht. Optimistische schattingen van marktonderzoekers Gartner en IDC geven voor Windows Phone een marktaandeel van aan 20% in twee tot drie jaar. Momenteel is het marktaandeel van Windows Phone nog minder dan 1%.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags: