abonneren

Gruber: "Deze herfst al een iPad 3"

De iPad 2 is nog niet eens officieel aangekondigd of John Gruber van de populaire site Daring Fireball durft al te beweren dat de iPad 3 deze herfst in de schappen zal liggen. Volgens Gruber zou Apple de iPad niet langer in de lente, maar in de herfst willen introduceren. Zo zou het profiteren van de sterke kerstperiode.

Apple houdt normaliter strict vast aan een jaarlijks releaseschema voor hun iPods en iPhone. Er zou weinig reden zijn aan te nemen dat Apple deze cyclus doorbreekt met de iPad, maar volgens Gruber zou Apple de cyclus wel degelijk willen doorbreken om de iPad in de toekomst in september te kunnen introduceren. Dit zou betekenen dat de iPad kan profiteren van de (traditioneel sterke) kerstverkopen.

 

Gruber verwacht dat de iPad 2 snel op de markt komt, dat iOS 5 op hetzelfde moment aangekondigd wordt en uitkomt wanneer de iPhone 5 op de markt komt, en dat de iPad 3 als een soort aangepaste uitvoering van de iPad 2 (maar dan met Retina Display) in september op de markt komt.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord