abonneren

Googe Goggles nu voor visitekaartjes

Google heeft een nieuwe versie (1.4) van de Google Goggles Android-app uitgebracht. Het programma dat beelden kan herkennen heeft nu een betere visitekaartjesscanner. De verbeterde zoekhistorie zorgt dat eerdere zoekopdrachten makkelijk terug te vinden zijn.

De app biedt nu de mogelijkheid om gesuggereerde resultaten van de scan, zelf te verbeteren. De resultaten van een gescand visitekaartje kan als contact in de contactendatabase worden ingevoerd. Ook is het mogelijk de gevonden telefoonnummers direct te bellen.

Als je daar toestemming voor geeft slaat Google de zoekresultaten op in de zoekhistorie bij je gmail-account. Ook is het mogelijk om notities toe te voegen aan je zoekhistorie. De zoekresultaten en de beelden kunnen worden gedeeld met anderen via e-mail of sociale netwerk apps.

Grappige functie van Google Goggles is het oplossen van Sudoku-puzzels. Jammer is dat Goggles nog geen ondersteuning bevat voor de Nederlandse taal. Maar dat mag de pret niet drukken.

Meer info op het Google Blog, download via de Android Market

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord